CORONAVIRUS

 • Joris Zorg volgt het advies van het Regionaal Overleg Niet Acute Zorg (RONAZ) en heeft al haar locaties gesloten voor verwanten, bezoekers en leveranciers. We hebben deze moeilijke beslissing met maar één reden genomen: onze kwetsbare bewoners zo goed mogelijk beschermen tegen het Coronavirus. 

  Deze verregaande maatregel grijpt in in het leven van onze bewoners, hun verwanten en onze zorgmedewerkers. Wij zetten daarom alles op alles om het welbevinden van onze cliënten te borgen.

  Besmetting en communicatie daarover
  Joris Zorg doet er alles aan om het risico op besmetting van onze kwetsbare bewoners te minimaliseren. Helaas kunnen we niet voorkomen dat het virus zich toch verspreidt. Er zijn helaas besmettingen geconstateerd op locatie Vestakker. Joris Zorg treedt naar buiten toe niet in detail over betrokken afdelingen en personen. Wij voorzien betrokkenen van de juiste informatie. Als cliënten van Joris Zorg verdacht worden van een besmetting of besmet zijn met het Coronavirus, nemen wij de juiste voorzorgsmaatregelen (isolatie, beschermende kleding). Dit om verdere verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen.

  Respect
  We spreken graag onze bewondering uit voor al onze (zorg)medewerkers die zich dag in dag uit inzetten voor onze cliënten. Daarnaast is het creatief meedenken van onze vrijwilligers om te kijken hoe we deze periode zo aangenaam mogelijk kunnen maken voor onze cliënten hartverwarmend. Allemaal veel dank daarvoor! We doen het samen!

  Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Joris Zorg. En ondanks de maatregelen die we hebben moeten nemen blijven we zorgen met het hart. Met ons hart. Tot snel.