Actueel

Joris is trots op hoge kwaliteit!

Op 9, 10 en 11 december hebben vijf externe personen (auditoren) heel de dag meegelopen op Sint Joris, D'n Bolle Akker, de thuiszorg, Groenendaal en Vestakker. Zij kwamen beoordelen of Joris Zorg kwaliteit van zorg levert.

Het resultaat mag er zijn!

GOUD voor Sint Joris, D'n Bolle Akker en de thuiszorg!

De auditoren waren onder andere erg te spreken over de gastvrijheid, de betrokkenheid van de medewerkers, de maaltijden vanuit de keuken, de folders en posters, het zorgleefplan en het kwaliteitssysteem. De auditoren gaven aan dat we het gouden keurmerk ruim hebben verdiend!

ZILVER voor Groenendaal!

De auditoren waren enthousiast over de gastvrijheid, de betrokkenheid van de medewerkers, het zorgleefplan, de inzet van de medewerkers en de tevredenheid van de cliënten.
De auditoren gaven aan dat we het zilveren keurmerk ruim hebben verdiend! Slechts 2 van de 46 prestaties zijn net niet behaald.

GOUD voor Vestakker!

De auditoren waren onder andere erg te spreken over het enthousiasme en de betrokkenheid van de medewerkers, het zorgleefplan, de contacten in het dorp en dat problemen direct worden aangepakt. De auditoren gaven aan dat we het gouden keurmerk hebben verdiend!

Iedereen nogmaals bedankt voor de inzet!!